Haberler

VAJİNUSMUSTA DOĞRU TEDAVİNİN ÖNEMİ

                                                   VAJİNUSMUSTA DOĞRU TEDAVİNİN ÖNEMİ

 

Vajinusmus hastalığı her 10 kadından birinde görülen hastalık türüdür. Bu oran kültürel yapılara göre farklılık gösterse de aslında en önemli sebep cinsellik ve kendini bedenini tanıma ile ilgili bilgisizlik ve korkudur. Cinselliğe kapalı olan toplumlarda bu rahatsızlığın artması da olasıdır.

Vajinusmus kişinin kendi isteği dışında kasılması ve ilişkiye girme isteğini reddeden bir durumdur. Bazen de kadın istemesine rağmen tam o anda kendini kasıp bacaklarını kapatmaktadır. Bu durum kadının vajinasına yabancı bir cisim alamama algısı yaratır. Bu oluşan yanlış algıyı yıkmak ta sanıldığı kadar zor bir durum değildir. Kişiye özel doğru tedavi yöntemiyle güzel sonuçlar alınabilmektedir.

Vajinusmus tedavisi bazı özellikli hastaların dışında genellikle cerrahi bir işlem yapılmadan çözülebilmektedir. Nedir bu özellikli hastalar, vajina da perde ya da vajinal girişin kapalı olması durumudur. Vajinusmus tedavisi cinsel tedaviler içerisinde en iyi sonuç veren hastalık türüdür.

Vajinusmus  sadece kadının sorunuymuş  gibi bilinse de aslında çiftlerin ortak problemidir. Bu nedenle eş desteği ve doğru bir tedavi yöntemiyle bu rahatsızlıktan kurtulma süreci de en aza inmektedir. Çiftler kendileri için uygun görülen tedavi yöntemine sadık kaldıkları sürece sağlıklı bir iyileşme elde edeceklerdir. Kişinin tedavi aldığı hekimine güvenip ona karşı açık olursa mutlu sonuçlara ulaşılır. Tedavi sürecince uyması gereken kurallara uyulmalı tedaviye saatinde gelinmeli ve en önemlisi kişinin içinde iyileşme arzusunun olması gerekmektedir.

 İstemek başarmanın ortağıdır diyoruz ve  vajinusmus tedavisi Gaziantep olarak bu sorununuzu çözmede size rehberlik ediyoruz.

Vajinusmus tedavisi Gaziantep OP. DR. Fatma Esin Karçin

 

Etiket Bulutu : Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi, Gaziantep Genital Estetik, Gaziantep Vajinismus Tedavisi,Kilis Kızlık Zarı Dikimi, Kilis Genital Estetik, Kilis Vajinismus Tedavisi, Şanlıurfa Kızlık Zarı Dikimi, Şanlıurfa Genital Estetik, Şanlıurfa Vajinismus Tedavisi, Adıyaman Kızlık Zarı Dikimi, Adıyaman Genital Estetik, Adıyaman Vajinismus Tedavisi, Diyarbakır Kızlık Zarı Dikimi, Diyarbakır Genital Estetik, Diyarbakır Vajinismus Tedavisi, Maraş Kızlık Zarı Dikimi, Maraş Genital Estetik, Maraş Vajinismus Tedavisi, Mardin Kızlık Zarı Dikimi, Mardin Genital Estetik, Mardin Vajinismus Tedavisi, Malatya Kızlık Zarı Dikimi, Malatya Genital Estetik, Malatya Vajinismus Tedavisi, Siirt Kızlık Zarı Dikimi, Siirt Genital Estetik, Siirt Vajinismus Tedavisi, Adana Kızlık Zarı Dikimi, Adana Genital Estetik, Adana Vajinismus Tedavisi, Mersin Kızlık Zarı Dikimi, Mersin Genital Estetik, Mersin Vajinismus Tedavisi, Hatay Kızlık Zarı Dikimi, Hatay Genital Estetik, Hatay Vajinismus Tedavisi, Elazığ Kızlık Zarı Dikimi, Elazığ Genital Estetik, Elazığ Vajinismus Tedavisi, Kayseri Kızlık Zarı Dikimi, Kayseri Genital Estetik, Kayseri Vajinismus Tedavisi,Etiket Bulutu : Gaziantep Kürtaj, Gaziantep Prenses Doğum, Gaziantep En İyi Doğumi, Şanlıurfa Kürtaj, Şanlıurfa Prenses Doğum, Şanlıurfa En İyi Doğumi, Adıyaman Kürtaj, Adıyaman Prenses Doğum, Adıyaman En İyi Doğumi, Diyarbakır Kürtaj, Diyarbakır Prenses Doğum, Diyarbakır En İyi Doğumi, Maraş Kürtaj, Maraş Prenses Doğum, Maraş En İyi Doğumi, Mardin Kürtaj, Mardin Prenses Doğum, Mardin En İyi Doğumi, Malatya Kürtaj, Malatya Prenses Doğum, Malatya En İyi Doğumi, Siirt Kürtaj, Siirt Prenses Doğum, Siirt En İyi Doğumi, Adana Kürtaj, Adana Prenses Doğum, Adana En İyi Doğumi, Mersin Kürtaj, Mersin Prenses Doğum, Mersin En İyi Doğumi, Hatay Kürtaj, Hatay Prenses Doğum, Hatay En İyi Doğumi, Elazığ Kürtaj, Elazığ Prenses Doğum, Elazığ En İyi Doğumi, Kayseri Kürtaj, Kayseri Prenses Doğum, Kayseri En İyi Doğumi,