Haberler

VAJİNUSMUS HAKKINDA HERŞEY

                                        VAJİNUSMUS HAKKINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR


Vajinusmus konusu çok bilinmemekle birlikte, konuyla ilgili yanlış ve yetersiz bilgilere sahipsinizdir. Sonuçta bu sizin sağlıklı cinsel yaşantınızı olumsuz etkiler ve ilişkiye girmenize engel olabilir. Tedirgin ve yanlış inanışlar içinde ilişkiye girmek size problemli  cinsel  ilişki deneyimi yaşatır. Sonuçta kadın  ilişkiye girme aşamasında huzursuz olmaktadır. İlişki denemelerinizde hep bu sefer olacak deyip yine yeniden aynı durumu yaşaması da kişinin moralini bozmaktadır. Vajinusmusla ilgili doğru bilinen yanlışları birkaç madde halinde sıralayabiliriz.

 

1.Vajinam çok dar,  eşimin penisi büyük

2.Vajinusmus kendiliğinden geçer

3.İlişkiye girememe korkusu,  vajinusmusun  tedavisi yoktur

4.Vajinusmusu yenmek çok uzun süre gerektirir

5.Vajinusmuslu hasta gebe kalamaz

6.Vajinusmusu olan bütün kadınlar daha önce cinsel tacize uğramış kadınlardır

7.Cinsel ilişkide kadının ilk seferinde çok canı yanar, ağrısı olur ;

 

Halbuki cinsel ilişkiye girmek keyif ve mutluluk veren bir durumdur, normal bir ilişkide yanma acı olmaz ve genelde kadın tam olarak ilişkiye girdiğini hissetmeyebilir. Vajinusmus tedavisi alıp ilişkiye girme korkularından kurtulan bir çok hastamızın dediği gibi, bu muymuş denmektedir. Arkadaş çevrenizden veya yakınlarınızdan ilk gece ilişkiye girmekle ilgili, ilişkinin çok zor, ağrılı cinsel ilişkiye girmekle ilgili zorlanıldığı hatta ilişki anında yırtılma sesi duyulduğu anlatılabilir. Bu durumu yaşayanlar, tamamen hatalı ve yanlış ilişkiye giren çiftlerin tecrübeleri ve abartmasıdır.

İlk gece korkularınız için; kas gevşetici , sakinleştirici ilaçlar, uyuşturucu kremler veya alkol almanız önerilebilir. Bazen de ‘’kızlık zarının çıkarılması gerekiyor’’ denilebilir. Bu önerilen tedavi yöntemlerinin hepsi size zaman ve moral kaybı olarak geri döner. Bu yöntemleri uygulayarak ilişkiye giren kadın, zaman içerisinde  eşini çok  sevmesine rağmen, eşinden vajinusmus yüzünden ayrılmayı dahi düşünebilir. Hatta penisin görüntüsü anatomisi size fazla büyük gibi gelmesi sizin vajinusmus için bir nedeniniz gibi  görülebilse de, vajinusmusun penisin iriliği  ile bir ilişkisi yoktur.

Unutmayın ki  erkekte sertleşmemiş bir penis hiçbir zaman vajinaya giremez, doğaya aykırı bir durumdur. Vajinusmusta sizin elinizde olmadan kasılmanız kendinizi kenetlemeniz sonucu penisin vajene girmesine olanak olmaz. Yetişkin bir kadın, vajeninden rahatlıkla 3000 gr bebek doğurabilir, esnemesi genişlemesi elastikiyeti çok rahat olmakta ve fazla olmakta hatta o yüzden de vajina daraltma ameliyatları talep etmektedirler. O yüzden de vajina, tamamen sertleşmiş ve kalınlaşmış bir penisin girebileceği yapıdadır. Vajinusmus tedavisi Gaziantep olarak diyoruz ki,  vajinusmusu görmezden gelmeyin, zamanla düzelir diye ertelemeyin. Hayatınızın ve evliliğinizin seyircisi değil, yöneticisi olun. Vajinusmus tedavisi Gaziantep  OPR.DR. Fatma Esin Karçin

 

Etiket Bulutu : Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi, Gaziantep Genital Estetik, Gaziantep Vajinismus Tedavisi,Kilis Kızlık Zarı Dikimi, Kilis Genital Estetik, Kilis Vajinismus Tedavisi, Şanlıurfa Kızlık Zarı Dikimi, Şanlıurfa Genital Estetik, Şanlıurfa Vajinismus Tedavisi, Adıyaman Kızlık Zarı Dikimi, Adıyaman Genital Estetik, Adıyaman Vajinismus Tedavisi, Diyarbakır Kızlık Zarı Dikimi, Diyarbakır Genital Estetik, Diyarbakır Vajinismus Tedavisi, Maraş Kızlık Zarı Dikimi, Maraş Genital Estetik, Maraş Vajinismus Tedavisi, Mardin Kızlık Zarı Dikimi, Mardin Genital Estetik, Mardin Vajinismus Tedavisi, Malatya Kızlık Zarı Dikimi, Malatya Genital Estetik, Malatya Vajinismus Tedavisi, Siirt Kızlık Zarı Dikimi, Siirt Genital Estetik, Siirt Vajinismus Tedavisi, Adana Kızlık Zarı Dikimi, Adana Genital Estetik, Adana Vajinismus Tedavisi, Mersin Kızlık Zarı Dikimi, Mersin Genital Estetik, Mersin Vajinismus Tedavisi, Hatay Kızlık Zarı Dikimi, Hatay Genital Estetik, Hatay Vajinismus Tedavisi, Elazığ Kızlık Zarı Dikimi, Elazığ Genital Estetik, Elazığ Vajinismus Tedavisi, Kayseri Kızlık Zarı Dikimi, Kayseri Genital Estetik, Kayseri Vajinismus Tedavisi,Etiket Bulutu : Gaziantep Kürtaj, Gaziantep Prenses Doğum, Gaziantep En İyi Doğumi, Şanlıurfa Kürtaj, Şanlıurfa Prenses Doğum, Şanlıurfa En İyi Doğumi, Adıyaman Kürtaj, Adıyaman Prenses Doğum, Adıyaman En İyi Doğumi, Diyarbakır Kürtaj, Diyarbakır Prenses Doğum, Diyarbakır En İyi Doğumi, Maraş Kürtaj, Maraş Prenses Doğum, Maraş En İyi Doğumi, Mardin Kürtaj, Mardin Prenses Doğum, Mardin En İyi Doğumi, Malatya Kürtaj, Malatya Prenses Doğum, Malatya En İyi Doğumi, Siirt Kürtaj, Siirt Prenses Doğum, Siirt En İyi Doğumi, Adana Kürtaj, Adana Prenses Doğum, Adana En İyi Doğumi, Mersin Kürtaj, Mersin Prenses Doğum, Mersin En İyi Doğumi, Hatay Kürtaj, Hatay Prenses Doğum, Hatay En İyi Doğumi, Elazığ Kürtaj, Elazığ Prenses Doğum, Elazığ En İyi Doğumi, Kayseri Kürtaj, Kayseri Prenses Doğum, Kayseri En İyi Doğumi,