Haberler

VAJİNUSMUS HASTALIĞININ NEDEN OLDUĞU SORUNLAR

                                     VAJİNUSMUS HASTALIĞININ NEDEN OLDUĞU SORUNLAR

 

Çağımızın yeni hastalığı olarak bilinen vajinusmus aslında daha önceden gelen ama üzeri kapatılan, saklanan nasıl olsa bir gün düzelir düşüncesiyle çiftleri mutsuzluğa sürükleyen ve tedavi olmayı ertelettiren bir rahatsızlıktır.

Vajinusmus sorunun yaşayan kadınlar genellikle kendini kasma, ilişkiye girmek istememe, eşini itme, ya da ilişkiye girmeyi denese de o anda sanki vajinal bölgenin içerisinde bir engel var düşüncesi oluyor. Bu tamamen psikolojik ya da gerçekte orada bir et parçası olabiliyor. Böyle durumda ufak bir cerrahi işlemle bu sorun düzeltilebilmektedir.

Vajinusmus yaşayan çiftler olumsuz ilişki denemelerinden sonra olmayacak düşüncesi ya da yetersiz kaldığı düşüncesiyle birbirlerinden uzaklaşmakta ve soğumaktadırlar. Ya da bu durumu olumsuz yönde kabullenip cinsellik olmadan da evlilik yürür düşüncesine kapılmaktadırlar. Cinsellik evliliğin temel taşıdır. Cinsel birlikteliği yolunda giden çiftler hayata daha pozitif bakış açısıyla bakar ve mutluluk hormonunu birbirlerine aktarırlar. Bu da uzun ve mutlu ilişkileri, evlilikleri beraberinde getirir. Vajinusmus olan kadın erkeğine karşı kendini yeterli hissedememekte ve durum kendisini psiklolojik olarak yıpratmaktadır. Vajinusmus olan çiftlerin düştükleri bir hata ise bu sorunlarını çözmeden çocuk arzusuna düşmeleridir. Cinsel yaşamı düzene sokmadan ya da bununla ilgili sorunları çözmeden çocuk sahibi olmayı istemekte aslında bu durumu kabullenmeyip sadece çocuk fikrine odaklanmak yanlıştır. Çünkü cinsel yaşamı düzeltmek,  ilişkiden zevk almak,  karşılıklı birbirini mutlu etmek evliliğin meyvesi olan bebeği de beraberinde getirecektir. Böylelikle de daha mutlu bir cinsel yaşama sahip olacaklardır. Mutluluk size çok yakın ve bunu ertelemeyin.

Sonuç olarak vajinusmus tedavisi Gaziantep olarak mutluluğunuzu ertelemeyin diyoruz.

OPR. DR. Fatma Esin Karçin  

Etiket Bulutu : Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi, Gaziantep Genital Estetik, Gaziantep Vajinismus Tedavisi,Kilis Kızlık Zarı Dikimi, Kilis Genital Estetik, Kilis Vajinismus Tedavisi, Şanlıurfa Kızlık Zarı Dikimi, Şanlıurfa Genital Estetik, Şanlıurfa Vajinismus Tedavisi, Adıyaman Kızlık Zarı Dikimi, Adıyaman Genital Estetik, Adıyaman Vajinismus Tedavisi, Diyarbakır Kızlık Zarı Dikimi, Diyarbakır Genital Estetik, Diyarbakır Vajinismus Tedavisi, Maraş Kızlık Zarı Dikimi, Maraş Genital Estetik, Maraş Vajinismus Tedavisi, Mardin Kızlık Zarı Dikimi, Mardin Genital Estetik, Mardin Vajinismus Tedavisi, Malatya Kızlık Zarı Dikimi, Malatya Genital Estetik, Malatya Vajinismus Tedavisi, Siirt Kızlık Zarı Dikimi, Siirt Genital Estetik, Siirt Vajinismus Tedavisi, Adana Kızlık Zarı Dikimi, Adana Genital Estetik, Adana Vajinismus Tedavisi, Mersin Kızlık Zarı Dikimi, Mersin Genital Estetik, Mersin Vajinismus Tedavisi, Hatay Kızlık Zarı Dikimi, Hatay Genital Estetik, Hatay Vajinismus Tedavisi, Elazığ Kızlık Zarı Dikimi, Elazığ Genital Estetik, Elazığ Vajinismus Tedavisi, Kayseri Kızlık Zarı Dikimi, Kayseri Genital Estetik, Kayseri Vajinismus Tedavisi,Etiket Bulutu : Gaziantep Kürtaj, Gaziantep Prenses Doğum, Gaziantep En İyi Doğumi, Şanlıurfa Kürtaj, Şanlıurfa Prenses Doğum, Şanlıurfa En İyi Doğumi, Adıyaman Kürtaj, Adıyaman Prenses Doğum, Adıyaman En İyi Doğumi, Diyarbakır Kürtaj, Diyarbakır Prenses Doğum, Diyarbakır En İyi Doğumi, Maraş Kürtaj, Maraş Prenses Doğum, Maraş En İyi Doğumi, Mardin Kürtaj, Mardin Prenses Doğum, Mardin En İyi Doğumi, Malatya Kürtaj, Malatya Prenses Doğum, Malatya En İyi Doğumi, Siirt Kürtaj, Siirt Prenses Doğum, Siirt En İyi Doğumi, Adana Kürtaj, Adana Prenses Doğum, Adana En İyi Doğumi, Mersin Kürtaj, Mersin Prenses Doğum, Mersin En İyi Doğumi, Hatay Kürtaj, Hatay Prenses Doğum, Hatay En İyi Doğumi, Elazığ Kürtaj, Elazığ Prenses Doğum, Elazığ En İyi Doğumi, Kayseri Kürtaj, Kayseri Prenses Doğum, Kayseri En İyi Doğumi,